Home | Veiling | 2 Première kaarten voor A Chorus Line in het Zaantheater in Zaandam

2 Première kaarten voor A Chorus Line in het Zaantheater in Zaandam

Toen Hans Cornelissen voorstelde een toneelversie van de succesvolle tv-comedy Zeg ‘ns AAA op het toneel te brengen met de originele cast werd De Graaf & Cornelissen Producties opgericht. De toneelversie van Zeg 'ns AAA werd een enorm succes, met 220 uitverkochte voorstellingen en een wederom succesvolle opvolger. Vele toneel- en musicalproducties en theaterconcerten volgden, waaronder de musicals Wat zien ik?!, Op Hoop van Zegen, The Full Monty, Cabaret, In de schaduw van Brel, Volendam, De Zangeres zonder naam en De Jantjes. Naast Zeg 'ns AAA diverse toneelproducties zoals Happy Hour, Champagne, Niet voor de poes, Bessen, Duet for one, Kinderen geen bezwaar, Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde en Midlife. Tevens theaterconcerten als Nederland Musicalland en personality-programma's als Ça Bien en Courbois Parels van Poëzie.

Speciaal voor de Stichting MS stelt Hans Cornelissen beschikbaar:

2 kaarten voor de Premiere van A Chorus Line

maandag 21 november 2016, om 20.15 uur in Zaantheater Zaandam

Kom vast in de sfeer met de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=2sItM9FzgH0

Terug naar veiling overzicht