Home | Veiling

Weergave:

Veiling

Onderstaand zie je de veiling die op dit moment loopt, maar ook kun je rustig de nog te veilen items bekijken.

De data van de veilingen zijn duidelijk aangegeven, dus zet een veiling die je het meeste aanspreekt in je agenda!

4 Business seats bij de Johan Cruijff Schaal finale in de Amsterdam ArenA
2 Première kaarten voor Body Language in Beverwijk
Gesloten

VIP arrangement voor 2 personen voor de wedstrijd Nederland - Frankrijk in de Amsterdam ArenA
VIP arrangement voor 2 personen voor de wedstrijd Nederland - Frankrijk in de  Amsterdam ArenA
Gesloten

4 Kaarten voor de Ladies of Soul 2017 in de Ziggo Dome + DVD pakket van afgelopen editie!

100 Repen van Tony’s Chocolonely
10 concertkaarten voor Doe Maar zaterdag 18 juni a.s. in de Ziggo Dome
Gesloten

NOG NOOIT EERDER GEVEILD: een origineel handgemaakt Toppers pak!!
Gesloten
ZEER UNIEK: Je persoonlijke boodschap, felicitatie of aanzoek op de buitenzijde van de Ziggo Dome!
Een tassenlijn uit de Aston Collection van Paul’s Boutique
Gesloten

Weekend weg in de Beemster met uitgebreid lokaal ontbijt, fietsenhuur en Beemsterkaas pakket

2 Première kaarten voor A Chorus Line in het Zaantheater in Zaandam

100 Repen van Tony’s Chocolonely

Gesloten

Een wijnproeverij voor 12 personen van Corria Houthuizen, bekend van 24Kitchen!
Een Luxe geurenlijn van PBO Group
Gesloten
2 VIP tickets naar keuze van een concert in de Ziggo Dome + een hotelovernachting in het naastgelegen Hotel Jaz Amsterdam

Plaats hier uw bod

Er zijn momenteel geen veiling items waar u op kunt bieden.

Voorwaarden

1. Het doel van de veiling is het genereren van een opbrengst die voor 100% ten gunste van de Stichting MS komt.
  2. De aanbieder stelt zijn dienst/product gratis beschikbaar. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan het doel van de veiling.
  3. De veiling vindt plaats online via de site www.wijsteunenstichtingms.nl vanaf datum 23-05-2016.
  4. De online veiling stopt op de aangegeven tijd per item.
  5. Aangeboden producten/diensten worden vermeld op de site www.wijsteunenstichtingms.nl
  6. De veilingcommissie behoudt zich het recht voor diensten samen te voegen, te splitsen of te weigeren.
  7. De veilingmeester noemt per kavel in ieder geval: omschrijving product/dienst, aanbieder, omschrijving en startprijs.
  8. De veiling geschiedt bij opbod. De veilingmeester wijst de dienst toe aan de hoogste bieder.
  9. De hoogste bieder ontvangt bericht van de veilingmeester mbt de financiele afwikkeling van de veiling. Het bedrag wordt rechtstreeks overgemaakt aan stichting MS.
  10. Geschillen betreffende de (uitvoering van de) koopovereenkomst moeten door aanbieder en koper onderling worden beslecht.
  11. De stichting MS wordt niet op enigerlei wijze partij bij de door de veiling tot stand gekomen koopovereenkomst.
  12. De stichting MS is niet aansprakelijk voor de (correcte) uitvoering van de verkochte dienst.
  13. Ingeval van een geschil tussen bieders onderling, en ingeval van een geschil tussen een bieder en de veilingmeester of tussen meer bieders en de veilingmeester, beslist de initiatiefnemer van deze veiling.
  14. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de veilingcommissie.